Nu har Dakota var på besök hos två fina herrar. Första hanen tror jag att hon blev skendräktig med. Hon visade inte tydliga tecken på dräktighet men lite svaga, men efter sex-sju veckor så började hon toklöpa. Eftersom vi inte hade möjlighet att komma tillbaka till den första hanen så åkte vi till Gurkan som bor i Örebro. Men det verkar inte ta sig! Man blir frustrerad och undrar om beslutet att chippa Dakota inte var speciellt bra ändå… Bra idé då när vi trodde att Rusos hjärta var okej, men nu när det inte är okej så ska vi ta en ny kull på Dakota. Rädd att chippningen har gjort henne infertil och var händer då med vår linje, den vi har haft en långsiktig plan för. Vi får se hur det går, Dakota verkar inte vara den som skriker för att väcka döda så det kanske har skett parningar. Vi får hålla tummarna för det, annars så får vi se vad vi gör. Ska kolla upp så allt stämmer med henne, att det är något man kanske kan fixa… Det ger sig även om det är ganska mörkt just nu